E-handel
Loading Laddar...
 
X

Köpa körkortstest

Välj vilken utbildning som du vill göra körkortstester till.

Utbildning:


Villkor:


Antal personer


X

Vänligen välj villkor för utbildningen

Antal personer

SOMMARLOV

Dax för körkort i sommar?

-Vi har öppet hela sommaren!

Sommarlovspaketet är för dig som går gymnasiet eller precis tagit studenten och tänker satsa på körkortet i sommar. Tar du del av erbjudandet vill vi därför att du är beredd att visa skollegitimation vid första körtillfället om du köper paketet i E-handeln. Studentrabatten via Mecenat gäller endast på ej rabatterade paket och ger således ingen ytterligare rabatt på detta.

Erbjudandet gäller t.o.m 15/8 och lektionerna skall påbörjas inom 4 veckor från inköpsdatum om vårt schema tillåter det.

Paketet innehåller 15 lektioner á 55min och inloggning till appen "körkort nu med elevcentralen" (du kan också logga in på elevcentralen.se) där du kan jobba med teori, göra obegrässat med olika frågor och spela körkortskampen och utmana andra i hela sverige. Du har också tillgång till E-bok med det mesta av teorimaterialet du behöver. Det är också här du bokar/avbokar dina körlektioner själv. Så en komplett app helt enkelt. Du kan ladda hem appen och prova några av momenten i förväg på googleplay eller Appstore.

Vi rekommenderar att du bokar dina lektioner i god tid innan och gör en långsiktig plan då det förväntas bli högt tryck under sommaren. Avbokning skall ske senast kl 13:00 dagen innan bokad lektion , i annat fall tar vi ut en avbokningsavgift.

 

Vi utbildar på svenska och för att utbildningen skall bli så kostnadseffektiv som möjligt kräver vi att du har gjort minst kurs A, B, C på SFI eller språkintroduktion nivå 1, 2, 3 med godkänt resultat på nationella proven eller motsvarande kunskaper i svenska språket om du inte har svenska som modersmål för all utbildning hos oss. Du skall helst ha påbörjat kurs D på SFI eller kurs 4 på språkintroduktion och kunna uppvisa studieintyg. Vid frågor kontakta oss.

Artiklar

15 st Körlektion Pb i Umeå Förs 9591 SEK
1 st Körkort nu: Full version 400 SEK

PRIS: 9991 SEK
ANTAL:
Lägg i kundvagn