Loading Laddar...
 
X

Köpa körkortstest

Välj vilken utbildning som du vill göra körkortstester till.

Utbildning:


Villkor:


Antal personer


X

Vänligen välj villkor för utbildningen

Antal personer

Julklapp pkt

Ge bort starten till ett körkort i julklapp!

Paketet innehåller 7 lektioner á 55min och inloggning till appen "körkort nu med elevcentralen" (du kan också logga in på elevcentralen.se) där du kan jobba med teori i den digitala körkortsboken, göra obegrässat med olika frågor och spela körkortskampen och utmana andra i hela sverige. Det är också i elevcentralen/appen du bokar/avbokar dina körlektioner själv.

Erbjudandet gäller endast nya kunder och lektionerna kan börja nyttjas tidigast 7/1 2019. 

VIKTIGT OM DET ÄR EN JULKLAPP: Tänk på att om du köper detta till någon som skall överraskas, skriv in ditt mobilnummer och E-post adress för att undvika att det automastiska meddelandet med inloggningsuppgifter samt kvitto går till den personen. 

Inloggningen i elevcentralen skall sedan aktiveras inom 24h via aktiveringslänken, men gör ni inte det så är det bara att kontakta oss på mail så skickar vi en ny länk.

Ni kan även meddela på info@korkortsaklart.se elevens riktiga mailadress och telefonnummer så kan vi uppdatera det sedan.

Erbjudandet gäller t.o.m 24/12 

Prishöjning: Den 1/1 2019 höjer vi priserna, så passa på att köpa ditt paket innan nyår till 2018´s priser!

Vi rekommenderar att du bokar dina lektioner i god tid innan och gör en långsiktig plan då, varje elev ser vårt schema 10 veckor framåt i tiden. Avbokning skall ske senast kl 13:00 dagen innan bokad lektion , i annat fall tar vi ut en avbokningsavgift pm halva lektionekostnaden. Ej avbokad lektion debiteras med full lektionskostnad.

 

Vi utbildar på svenska och för att utbildningen skall bli så kostnadseffektiv som möjligt kräver vi att du har gjort minst kurs A, B, C på SFI eller språkintroduktion nivå 1, 2, 3 med godkänt resultat på nationella proven eller motsvarande kunskaper i svenska språket om du inte har svenska som modersmål för all utbildning hos oss. Du skall helst ha påbörjat kurs D på SFI eller kurs 4 på språkintroduktion och kunna uppvisa studieintyg. Vid frågor kontakta oss.

Artiklar

7 st Körlektion Pb i Umeå Förs 4600 SEK
1 st Körkort nu: Full version 400 SEK

PRIS: 5000 SEK
ANTAL:
Lägg i kundvagn